Geen producten (0)

Veel gestelde vragen

Waarom kan ik maximaal 10 stuks van één producten bestellen?

Om fraude en automatische aankopen te voorkomen heeft Life Hack een limiet van 10 producten ingesteld. Wil je meer dan 10 stuks van eenzelfde product bestellen of een maatwerk bestelling plaatsen dan is dit natuurlijk geen probleem. Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Ik zie een product dat ik graag wil hebben, maar ik kan het product niet bestellen?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je een Life Hack of gadget op onze website ziet, maar deze nog niet kunt bestellen. Dit product wordt dan door ons aan je voorgesteld en heeft bijna al onze tests doorstaan, maar is nog niet klaar om verstuurd te worden. Kom enkele dagen later terug om het product te bestellen.

 Ik heb een product besteld, maar nog niet ontvangen.

Doorgaans ontvang je onze Life Hacks binnen enkele dagen. Mocht je na 5 werkdagen nog geen post van ons hebben ontvangen neem dan contact met ons op via het contactformulier

Ik heb een product besteld, maar het is niet wat ik er van had gehoopt.

Wanneer je een product online bestelt heb je altijd 14 dagen (vanaf ontvangst van het product) de tijd om terug te komen op je aankoop. Indien je product niet bevalt kun je binnen 14 dagen gebruik maken van je recht op retour na aankoop door het retourformulier in te vullen en te mailen naar info@life-hack.nl o.v.v. Retour aankoop. We proberen altijd samen met jou te kijken naar een passende oplossing, vind je dit niets dan kun je het product uiteraard retourneren, mits in deugdelijke staat, en krijg je je geld en eventueel betaalde verzendkosten terug. De kosten voor het retourzenden zijn voor jouw rekening.

Ik heb elders een geweldige Life Hack gezien, maar zie deze (nog) niet op jullie website. 

Wanneer je een Life Hack hebt gezien waarvan jij denkt dat deze thuishoort op onze site laat ons dit dan weten via info@life-hack.nl bij voorkeur begeleid door een foto en de locatie waar je de Life Hack gevonden hebt. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om te kijken of het product in ons assortiment kan worden opgenomen.

Waar vind ik jullie Algemene Voorwaarden? 

Onze Algemene Voorwaarden vind je hier. Lees deze voor je een bestelling plaatst op je gemak door. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 

 

Facebook Twitter